Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Wat kan ik van de iPhone SE uit 2020 verwachten?

In het jaar 2020 heeft Apple weer een aantal nieuwe producten gelanceerd. Een daarvan was de Apple iPhone SE (2020). Dit toestel draait op besturingssysteem iOS 13 of 14 en heeft een scherm van 4.7 inch. Wat kan ik verwachten van het toestel die een camera heeft van 12 megapixels? Deze nieuwe iPhone is een iPhone die budgetvriendelijk is. Wanneer je naar het uiterlijk kijkt lijkt het toestel erg op een iPhone 8. Wanneer er wordt gekeken naar de binnenkant zullen de verschillen echter duidelijk worden. De iPhone SE bevat bijvoorbeeld een A13 Bionic chip. Het is wel zo dat de iPhone SE net zoals andere iPhones wordt geleverd met een Lighting kabel. Je hebt hier geen earpods en adapter bij.

 

Presteren

De iPhone SE uit 2020 heeft zoals eerder gezegd een A13 Bionic chip. Deze chip wordt ook gebruikt in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Het is een van de snelste chips in zijn klasse. Het is zo dat wat je doet snel gebeurt en soepel aanvoelt. De Bionic chip is efficiënter en zuiniger in vergelijking met oudere chips. Het zorgt voor een batterijduur die langer is en prestaties die krachtig zijn.

 

Het design

De achter- en voorzijde van de iPhone bestaat uit glas. Het glas geeft een bijzonder gevoel aan het toestel. Aan de zijkant van de iPhone SE kun je hoogwaardig aluminium vinden. Dit aluminium is in een kleur die god past bij de achterzijde. Je hoeft hier niet aan te denken wanneer je een hoesje naar keuze hebt. Een hoesje iphone SE 2020 vind je door op internet te zoeken. De achterzijde van de iPhone SE 2020 is in ieder geval geschikt om draadloos te laden. Het toestel is ook nog eens geschikt voor fast charging.

 

De camera

Aan de achterzijde van de telefoon is er een camera te vinden die 12 megapixel heeft. Met deze camera kan videos in 4K maken. Mooie scherpe foto’s zijn natuurlijk ook mogelijk. De camara maakt het ook mogelijk om portretfoto’s te maken. Je kan dan bijvoorbeeld foto maken waarbij de achtergrond wordt vervaagd. Tijdens het maken van het portret hoef je je niet druk te maken dat je toestel valt, mits je een goed hoesje hebt. Een geschikt iphone se 2020 hoesje is met gemak te vinden.

 

Het beeld

Bij de iPhone SE hoorteen prachtig 4,7 inch Retina HD-display. Daarnaast is er ook sprake van True Tone technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de witbalans automatisch wordt afgestemd op het licht van de omgeving. Dit zorgt ervoor dat je alles beter kunt zien. Het is niet van belang waarzo je bent.

 

http://iphonehoesjes.nl