Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

VT2000 VvE beheer (in Rotterdam)

 

Totaal beheer of een deel van het beheer? Ten eerste is het belangrijk om te inventariseren in welke diensten de Vereniging van Eigenaren behoefte heeft. Dit kan in een persoonlijk gesprek met een VvE beheerder. Op basis daarvan kan bepaald worden of het hele beheer moet worden afgenomen of slechts een deel van het beheer. Een goede VvE beheer kan zowel een deel van het beheer afnemen als het hele beheer.

VT2000

VT2000 is een voorbeeld van een professionele beheerder die Verenigingen van Eigenaren volledig kan ontzorgen. Klantvriendelijkheid en snelheid staan centraal bij ons bedrijf. 24 uur per dag staat er een team paraat om u bij calamiteiten van dienst te kunnen zijn. Middels het gebruiksvriendelijk programma Twinq maken we een persoonlijke portal.

Persoonlijk beheerteam

 Bij VT2000 krijgt u een eigen persoonlijke beheerder. Hierdoor heeft u altijd contact met één persoon. Hierdoor heeft u persoonlijk contact en kan er geen miscommunicatie ontstaan tussen werknemers. Vt2000 werkt bovendien met Twinq. Alle documenten met betrekking tot uw complex worden in dit portal gezet. De leden van uw Vve  kunnen hierdoor de documenten inzien, transparantie is erg belangrijk bij VT2000.

Een partij die zich heeft toegespitst op VvE beheer in Amsterdam, is de Amsterdamse VvE Beheerder. Lees direct verder over de mogelijkheden van deze beheerdersorganisatie. 

Contact

Om de VvE te helpen bij de overstap is er een stappenplan en een GRATIS overstapservice. Onze collega’s helpen u graag verder als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie over VvE beheer in Rotterdam. VT2000 VvE beheer is in Rotterdam de goede keuze.