Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Voip is het nieuwe zakelijk bellen

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen 

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. VoIPZeker is uitermate flexibel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden. U heeft geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. VoIPZeker is helder, transparant en gewoon maandelijks opzegbaar.  

De voordelen van het nieuwe zakelijk bellen 

  • De kwaliteit: het signaal kan beter zijn dan bij traditionele analoge telefonie als de onderliggende digitale verbinding goed is. Gebruikers van het eerste uur vonden zelfs soms de kwaliteit ‘te goed’ omdat de lijn, door het gebrek aan ruis, ‘dood’ leek.  

  • De bekabeling: kantooromgevingen kunnen volstaan met minder bekabeling doordat de computer en de telefoon op één poort aangesloten kunnen worden. 

  • De dienstenintegratie: integratie van verschillende diensten kan met Voice over IP makkelijker worden, bijvoorbeeld bij het gezamenlijk aan een document werken tijdens een gesprek of videoconferentie.  

  • De kostenbesparing: bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met IP telefonie optimaal gebruikmaken van vaste verbindingen tussen locaties door dezelfde bandbreedte voor voiceverkeer en dataverkeer te gebruiken. Dat levert een kostenvoordeel op.  

  • De bereikbaarheid: de achilleshiel van de klassieke telefonie is de lijn tussen de bedrijfscentrale en de wijkcentrale. Bij uitval van een aansluiting kan alles weg zijn. Met de toepassing van VoIP wordt gebruikgemaakt van standaardnetwerkprotocollen die zich als normaal dataverkeer laten behandelen.  

 

Wanneer u een grote onderneming bent met verschillende dochterondernemingen is aangeraden om een 088 te nemen. Ook is dit het beste nummer wanneer u vaak in contact bent met het buitenland. Wilt u meer weten over de opties voor uw onderneming en welk telefoonnummer het beste bij uw onderneming past? Neem dan contact op met VoIPZeker 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/088-nummers.html