Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Twee soorten autoschade die het meest voorkomen

Als je een automobilist bent die weleens schade heeft gehad, zal je de dingen die in deze blog worden genoemd erg goed herkennen. Het artikel gaat over de twee meest voorkomende soorten autoschade in Nederland.

 

Elke persoon heeft weleens een mindere dag. Als je op deze dag toevallig op stap bent met de auto, kan hier ook wel eens is fout gaan. Zelfs als jij heel goed oplet, kan het zo zijn dat je iets vergeet. Zo vergeet je even in je achteruitrij camera te kijken. Je botst tegen een paaltje en je hebt vervolgens schade. De meeste mensen hebben wel een verzekering die hun schade dekt. Wel is het zo dat schade heel vervelend is en ook veel gedoe oplevert. Zo kan het zijn dat de auto gemaakt moet worden bij de garage. Op dat moment ben jij jouw geliefde vervoersmiddel kwijt. Dit is de reden dat in de meeste situaties geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

 

Schade nummer één

De eerste soort schade die besproken wordt is parkeerschade. Het blijkt dat ruim achttien procent van alle soorten schade wordt gemaakt tijdens het parkeren. Het blijkt ook dat parkeren voor veel van ons een lastig onderdeel van een reis is en blijft. Gelukkig zijn er manieren om het parkeren gemakkelijker te maken voor jezelf. Wat je kunt doen, is een achteruitrijcamera inbouwen. Zo heb je meer zicht op wat er aan de achterkant gebeurt. Wat ook kan, is het vragen van een van je passagiers of hij of zij wil uitstappen. Je vraagt dan of zij je willen begeleiden bij het parkeren.

 

Schade nummer twee

De tweede vorm van autoschade is bumperschade. Bumperschade is de meest voorkomende soort schade in Nederland. Het blijkt dat meer dan de helft van de bestuurders er wel eens mee te maken heeft gehad. Het bijzondere: schade aan de bumper komt vaak aan de rechterkant van de auto voor. Dit heeft er weer mee te maken dat wij vaak aan de rechterzijde file parkeren.

http://economy.nl