Webtest-marketing

TL armatuur vervangen door een led paneel

Een LED paneel is een efficiënte vervanging voor de meer traditionele TL-buizen die vaak wordt gebruikt bij verlaagde plafonds. Het elektrische verbruik van de LED-systemen is veel minder dan de buizen. Het paneel zal minder elektriciteit gebruiken dan een traditionele zestig watt lamp.

Voorts heeft het gebruik van de Led Paneel de volgende voordelen:

Grote flexibiliteit in het ontwerp
LED paneel verlichting maakt het mogelijk om het effect van een puntvormige lichtbron te vormen. Hierdoor kunnen ontwerpers allerlei leuke effecten creeren bij het inrichten van woningen,en kantoren.

Hoge helderheid
Een van de belangrijkste pluspunten van de LED lampen is de hoge kwaliteit reflecterende panelen die resulteren in een hoge mate van helderheid.

Lage warmteafvoer
LED’s zijn bekend om hun vermogen om veel minder warmte te produceren, waardoor stroomverbruik op een veel lager niveau blijft.

Lange levensduur
Theoretisch kunnen deze lampen tot 100.000 uur werken. Dit betekent dat deze armaturen potentieel 27 jaar kunnen functioneren wanneer de lichten voor 7-8 uur per dag ingeschakeld zijn .

Oogvriendelijk licht
Goedkope LED Lampen kunnen zodanig ingesteld worden dat het licht prettig is voor het aangezicht, i.p.v. het harde onaangename licht, krijg je dan het zachte oogvriendelijke licht

Schokbestendig
Deze plafondlampen zijn schokbestendig en heel moeilijk te beschadigen. De meeste lampen worden vervaardigd in een harde hars en niet het inferieure wolfraam glas. Dit ontwerp helpt ook om de temperatuur te regelen.

 Eenvoudige bediening
De mogelijkheid om de plafondverlichting te reguleren. Dit kan met een externe controller, die meerdere commando’s accepteert. Controle opties omvat oa het veranderen van het niveau van de helderheid.

 Eco-vriendelijke bediening
Dit type licht veroorzaakt minimale vervuiling tijdens het productieproces. Ook is er geen kwik in het product. Een enkel LED paneel is vergelijkbaar met zes buislampen.

Het LED paneel is zeer milieuvriendelijk en produceert geen thermisch effect, ongeacht hoe lang het wordt gebruikt. Daarom, is het een goede verlichtings optie voor scholen, hotels, ziekenhuizen en andere gebouwen. In vergelijking met o.a. gloeilampen, halogeen armaturen en tl-licht, kan dit LED paneel alle opties in helderheid overschrijden. Er zijn wel dimbare LED lampen, die meer worden gebruikt in ziekenhuizen en klinieken waar de privacy van de patiënten belangrijk is.

http://www.leds-depot.be/led-230v/led-paneel.html