Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Online dozen kopen bij de Dozenhal

De Dozenhal uit Ermelo verkoopt vele soorten en ma ten dozen. Klik hier voor de kartonnen dozen. Gemiddeld zijn er wel 2500 verschillende afmetingen op voorraad. Naast de verschillende afmetingen, zijn er ook verschillende diktes en zijn er verschillende verpakkingsmaterialen voor verschillende gelegenheden. Heeft u verpakkingsmateriaal nodig voor uw webshop of juist voor het opslaan van producten in uw magazijn? Naar welke doos u ook op zoek bent, bij de Dozenhal bent u op het juiste adres!

Bedrukte dozen

Bij de Dozenhal hebben we verschillende soorten dozen. Gebruikte, nieuwe, tabaksdozen, pallet- en containerdozen en zelfs bedrukte dozen. Bij de Dozenhal kunt u een doos laten bedrukken, of in een niet-standaard afmeting laten maken. Dozen zijn het visitekaartje van uw bedrijf, vooral voor webwinkels is het verpakkingsmateriaal het enige fysieke contactmoment met de klant en dus een krachtig instrument om uw boodschap over te brengen aan de klant. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met het bedrukken van uw doos, zoals bijvoorbeeld een productcode op de doos. Handig voor in het magazijn.

Het bedrukken van de doos

Het bestellen van uw speciale doos op maat, met de juiste bedrukking, is heel eenvoudig. U kunt zelf aangeven welke doos u nodig heeft en welk formaat. U kunt hiernaast ook aangeven hoe u de doos bedrukt wilt hebben; full colour of zwart. De bedrukking kunt u natuurlijk eerst testen bij de Dozenhal. U stuurt uw bedrukking naar ons op en wij maken een drukproef in PDF-formaat voor u. Na uw goedkeuring produceren wij uw doos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw logo, slogan en bedrijfsnaam. Of aan een full colour afbeelding van het product dat u verzendt.

Waarom bij de Dozenhal?

Al meer dan 35 jaar zijn wij de betrouwbare partner voor uw inkoop van nieuwe en gebruikte dozen. Wij beschikken over een grote voorraad en zelfstandig transport. Ons verpakkingsmateriaal is kwalitatief sterk. Naast ons hoogwaardige verpakkingsmateriaal leveren wij ook tape. Wilt u liever eerst een offerte laten maken? Dat kan, u ontvangt uw offerte al binnen een werkdag per e-mail. Dankzij het eigen transport van de Dozenhal kunnen wij vaak de volgende dag al leveren. Dat is het voordeel van een partner met een onafhankelijke bezorgservice.