Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Maak het feest compleet met deze tips

Na lang wachten is het eindelijk zover: veel maatregelen kunnen worden beschouwd als verleden tijd. Daarbij is de zomerse periode aangebroken, al laat de zon nog even op haar wachten. Al met al: tijd voor een feestje!

Een vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsfeest, een feestje is altijd leuk. Toch kan het organiseren heel wat stress opleveren. Om een paar paniekaanvallen uit handen te nemen, heb ik wat ideeën en tips verzameld omtrent het organiseren en plaatsvinden van een feest.

Uitnodigingen

Zolang er geen gasten zijn, zal er geen feestje zijn. Het is raadzaam om tijdig te beginnen met het verzorgen van de uitnodigingen, dit kan namelijk meer tijd in beslag nemen dan je denkt! Laat de kaart het thema van het feest uitstralen, zodat de gasten alvast een idee krijgen. Gebruik daarnaast termen als ‘geweldige party’ of ‘legendarisch feest’ om de gasten enthousiast te maken.

Servies

Er zal tijdens het feest behoorlijk wat servies doorheen gaan. Om het jezelf gemakkelijker te maken, is het verstandig gebruik te maken van kartonnen servies. Na gebruik kunnen de kartonnetjes direct weggegooid worden: opgeruimd staat netjes.

Drankentafel

Je zult bijna niet aan zitten toekomen als je iedereen voortdurend moet voorzien van iets te drinken. Kies voor het gemak en plaats een drankentafel op een centrale plek. Door een simpele tafel te bedekken met een tafelkleed en wat leuke extraatjes, waaronder glaswerk, dranken, frisdrank en eventuele ingrediënten voor in de cocktail, zal de drankentafel aantrekkelijk ogen.

Muziek

Uiteraard is een feest pas compleet als de muziek aanstaat. Er kan gekozen worden voor een standaard Spotify-lijst met wat loungemuziek of discohits. Om het feest helemaal in de feestelijke sferen te krijgen, is het dj inhuren een geweldig idee. De dj zal helpen bij het maken van een feestelijke sfeer.

http://economy.nl