Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Luxe gadgets voor in de badkamer

De badkamer is de ideale plek om lekker te genieten na een lange dag werk of na een intensieve sportsessie. Je smartphone kan je links laten leggen maar je badkamer kan je wel super modern maken met de laatste snufjes. In deze blog laten we je aantal leuke badkamer gadgets zien die jou douchesessie nog comfortabeler gaan maken.

We trappen de lijst af met een muziek gadget. Ik bedoel wie wilt er nou niet graag naar muziek luisteren en zoals ik net al zij de smartphone gaat niet mee de badkamer in. Zelf als gebruik je een smartphone in de badkamer dan valt het geluid altijd weg als de douchestraal op je hoofd staat. Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht en dat is een bluetooth speaker die waterproef is en geïnstalleerd kan worden in de douchekop.

De lichaamsdroger is een nieuwe uitvinding die ervoor zorgt dat je handdoeken niet meer hoeft te wassen. De lichaamsdroger is een grote föhn die je lichaam droog blaast in enkele seconden. De lichaamsdroger is waterdicht en je kan dus altijd blijven veilig douchen. De lichaamsdroger het moderne snufje die niet alleen goed voor he milieu is maar ook nog eens goed voor jouw welzijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de handdoeken en de moleculen van het waspoeder komen niet meer in de oceaan.

De eerder genoemde gadgets zijn er om jouw douchesessie te verbeteren maar het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je uren gaat douchen. Ook daar is een handige oplossing voor! Zo is er een nieuwe gadget die precies meet hoeveel water en stroom er verbruikt is tijdens je douchesessie. De gadget heeft een klein lampje die groen gaat branden als je lang genoeg gedoucht hebt. Handig dus om niet duizenden liters water te verspillen. Zo kan je dus zuiniger om gaan met water!

https://lavicta.nl/