Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Kraaienpootjes, wat nu!

Letterlijk iedereen heeft ze, de ene alleen af en toe en de andere blijvend. Het ontstaat door het samenknijpen van de ogen bijvoorbeeld wanneer je tegen de zon in kijkt, je erg concentreert op iets wat je moet lezen of gewoonweg als je moet lachen. Zelfs tieners, pubers en jong volwassenen hebben er last van echter is dit fenomeen maar even tijdelijk zichtbaar. Dit komt door het feit dat wanneer je je gezicht weer ontspant en je dus niet meer hoeft te lachen of tegen de zon in moet kijken en de huid weer strak wordt getrokken. Zodra je ouder wordt zal het uiteindelijk blijvend zijn. We hebben het hier over kraaienpootjes of lachrimpels.

Hoe ouder de huid, hoe droger de huid. Het is daarom echt van belang dat je, en vooral als je een latere leeftijd bereikt, je huid goed verzorgt met dag- en nacht crèmes en op deze manier de huid meer hydratatie geeft. Echter onder de huid is het volume door de loop van de jaren weggetrokken en daarom zijn deze kraaienpootjes blijvend geworden.

Zoals bij bijna alles is het voorkomen beter dan het genezen, en dus ook bij het ontstaan van kraaienpootjes. Helaas is het wel een gegeven feit dat iedereen bij een oudere leeftijd steeds meer rimpels krijgt, dus het helemaal voorkomen van het krijgen van rimpels over het algemeen of alleen de kraaienpootjes is niet te doen. Maar je kunt het wel uitstellen of verminderen. Draag hiervoor zo veel mogelijk een zonnebril wanneer de zon schijnt. Maar ook een gezonde levensstijl helpt hier aan mee. Wanneer je vaak ongezond eet en veel rookt zal je huid er eerder dof en grauw uitzien waardoor ook het onderhuidse volume afneemt. Mocht je lekker sporten en gezond eten, zullen de rimpels ook pas op een latere leeftijd tevoorschijn komen.

Is het nou voor jou te laat om je hele levensstijl om te gooien, gezond te gaan eten en lekker te bewegen en zijn die rimpels helaas al een feit. Geen zorgen er is nog een oplossing voor, deze is echter alleen wat drastischer. Er kan voor gezorgd worden dat er weer volumeherstel plaats vind door het gebruik van botox prijzen. Deze botox wordt door een hele kleine naald onder het huidoppervlak gespoten waardoor er onder de huid kleine ‘kussentjes’ ontstaan die helpen de huid weer de vering terug te geven die het verdiend. Het is helaas alleen geen blijvend middel, de filler blijft ongeveer 6 maanden zitten. Dit kan je vergelijken met een liquid facelift.

http://www.faceland.nl