Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Je website vindbaar maken

Het beginnen van een eigen website; wat komt daar allemaal bij kijken? Om een website succesvol te maken en te zorgen voor veel verkeer moet je een aantal stappen ondernemen. Deze stappen gaan wel wat geld en tijd kosten, want een goede website in elkaar zetten is niet zo 1,2,3 gebeurd. Ik ga in deze blog een aantal stappen beschrijven die je kan ondernemen om ervoor te zorgen dat jouw website een succes wordt. Je kan hierbij denken aan: linkbuilden uitbesteden, internationale seo strategie, seo optimalisatie en ga zo maar door.

Linkbuilding uitbesteden
Een belangrijk punt van je website makkelijk gevonden te maken, is het goed focussen op linkbuilding. Dit is bijna niet te doen in je eentje. Laat dan ook je linkbuilding doen door een online marketing bureau. Zij hebben vele contacten en kunnen dit veel sneller en beter dan jij doen. Het belang van links is dat andere websites naar jouw website refereren. Dit merkt Google dan op en denkt zo dit moet vast een goede website zijn als hij zoveel backlinks heeft. Hierdoor kom je dan hoger op de Google ranking te staan. Belangrijk is wel dat je goede relevante zoekwoorden uitkiest die je wilt gaan gebruiken voor je linkbuilding.

Seo optimalisatie
Een ander belangrijk punt om je website goed vindbaar te maken is hem goed te optimaliseren op seo. Dit houdt in dat je gebruik maakt van titels, originele teksten, relevante teksten, headers en ga zo maar door. Je website moet ook snel geladen zijn. Wanneer het lang duurt voordat je website is geladen verlies je klanten/bezoekers. Elke seconde is hierin cruciaal. Probeer er ook voor te zorgen dat je website de aandacht van de bezoeker trekt. Hoe langer de bezoeker op je website blijft hoe hoger je weer gaat scoren in de Google rankings.

http://economy.nl