Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Je beste studiemaatje

Een goede laptop is misschien wel het belangrijkste om aan te schaffen of te hebben voordat je aan je studie begint. Je gaat hem elke dag nodig hebben en al helemaal nu er veel online lessen zijn is het fijn om een goede en snelle laptop te hebben. Iedereen heeft andere voorkeuren en andere eisen waar haar/zijn laptop aan moet voldoen. Ook verschilt het natuurlijk per opleiding waarvoor de laptop gebruikt zal worden. Doe jij een creatieve opleiding en heb je programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign nodig? Dan zal je een andere laptop aanschaffen dan iemand die alleen programma’s als Word en PowerPoint zal gebruiken. En dan is er nog het besturingsprogramma, sommigen zullen de voorkeur hebben voor een Windows laptop, anderen weer juist voor een laptop zonder windows zoals een Mac.

Zodra je weet waarvoor je je laptop wilt gaan gebruiken, welk besturingsprogramma je wilt en welke andere voorkeuren je wilt hebben kan je beginnen met kijken welke laptop bij jou past. Ga je juist voor een zwaardere laptop die zware programma’s kan draaien zoals games of bewerkingsprogramma’s of ga je juist voor een lichtere laptop die handig is voor onderweg?

Dan heb je nog de keuze voor het werkgeheugen, de opslag en processor. Ga je voor een groot geheugen, een snellere laptop, stillere, zuinigere laptop? Hierbij is het slim om voor een laptop te gaan waar je een externe schijf op kan aansluiten zodat je altijd nog extra ruimte hebt om je documenten op te slaan.

Er zijn dus genoeg punten om aan te denken en over na te denken bij het aanschaffen van je nieuwe studiemaatje. Je laptop samenstellen, weet jij al op welke manier je dit gaat doen? Vergeet dan zeker niet om een kijkje te nemen op de site van laptopzelfsamenstellen als je al je voorkeuren wilt doorvoeren en je helemaal je eigen laptop wilt.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/