Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Hoe installeer je een flat ground trampoline?

Veel mensen die een trampoline in de tuin willen voor hun kinderen kiezen voor een flat ground trampoline. Deze ingraaf tramolines staan minder in het zicht van de tuin aangezien ze in de grond zitten. Ook zijn ze veiliger voor kinderen omdat de trampoline laag bij de grond is, kinderen kunnen er makkelijker op en af en de valhoogte is veel minder groot. Een flat ground trampoline is makkelijk in elkaar te zetten en in te graven. Ze zijn te koop in verschillende groottes en kwaliteitsstandaarden.

Een flat ground trampoline is speciaal ontworpen om in te graven. Daardoor moet de diepte van de put die je moet uitgraven minder groot zijn en heb je dus minder werk. Ook zijn de poten zo gemaakt dat ze niet kunnen roesten. De ingraaf trampolines hebben een geïntegreerd framenet waardoor de luchtdruk die er komt door het spingen naar buiten wordt geleidt.

Hoe begin je dan met de trampoline in te greven? Eerst moet je de geschikte plaats vinden waar de trampoline moet staan. Kijk ernaar dat je een goed zicht erop hebt maar ze toch niet in de weg zal staat in de tuin. Langs de trampoline moet er minstends anderhalve meter vrije ruimte zijn zodat kinderen nergens op of tegen kunnen botsen. Hou ook rekening met schuttingen en overhangende takken. Als je een goede plek gevonden hebt, markeer dan de uit te graven ruimte volgens de maten die in de handleiding aangegeven worden. Dan kan je beginnen met graen. Het diepste punt van de put moet in het middelpunt zijn, hier moet er een diepte van ongeveer 75 cm zijn. De rest van de put kan je komvormig uitgraven want de zijkanten hoeven niet even diep te zijn als het midden. Vervolgens plaats je de trampoline over de kuil en veranker je ze in de grond.

https://www.trampolines.nl