Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Het is weer leuk om naar het strand te gaan!

Het lichaam van de vrouw, een van de meest typerende rondingen die er zijn. Maar wat nou als je niet helemaal tevreden bent over deze rondingen? Maakt je dat dan minder zelfverzekerd, voel je je minder vrouw of vind je jezelf minder aantrekkelijk. Dit zijn allemaal punten die het moeilijker maken om leuke kleding te kopen, lekker in je vel te zitten of gewoonweg een dagje naar het strand te gaan. Want telkens weer zie je andere vrouwen die rijk bedeeld zijn en zal je jezelf minder op het gemak voelen. Dit is iets wat je zeker niet hoeft te doen, want je bent niet de enige. Menig vrouw doet hier wat aan, zij zijn het zat om jaloers rond te kijken naar andere vrouwen met vollere en grotere rondingen dan jou.

Een borstvergroting is iets wat vaak gezien word als negatief, een dame met al grotere borsten krijgt nog grotere borsten. Maar zelf kan je er ook wat aan te laten doen. Je hoeft niet gelijk van cup a naar een cup dubbel d. Dit is ook helemaal niet natuurlijk. Maar van een cup a naar een grote b of een kleine c is hartstikke normaal. Je zult je zelf meer op je gemak voelen, het leuker vinden om naar het strand te gaan of nieuwe kleding kopen.

De eerste tijd na de borstvergroting operatie zullen de borsten nog hard en gevoelig zijn, dit is ook niet meer dan normaal. Maar gaandeweg zal de pijn verdwijnen en de borsten zullen zachter aan voelen. Het is hiervoor wel van belang dat er de eerste weken veel gerust word en er geen zwaar lichamelijke arbeid wordt verricht. Een goede bh speelt ook hier een grote rol. Ga niet een week na de operatie al weer werk verrichten waarbij veel gelopen, getild of gestaan moet worden. Werken in de horeca vlak na een borstoperatie is dus ook niet heel slim.

http://faceland.nl