Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Gossip om je te vermaken

Gossip om je te vermaken

 

Vanwege corona moeten we veel binnen zitten en dan kan het soms lijken alsof de wereld een beetje stilstaat. Er gebeurd misschien niet zoveel in je privé leven en je verveeld je al voor weken. De winter komt er ook nog eens aan. Door de winter kan je nog minder naar buiten, puur vanwege de kou. Je gaat niet zo maar even voor je lol naar buiten een rondje lopen als je ook met een warme kop thee of koffie op de bank kan zitten. Je raakt een beetje geïsoleerd misschien. Dat is allemaal erg vervelend. Wat ik doe om me nog een beetje verbonden te voelen met de rest van de wereld is bijvoorbeeld het laatste showbizz nieuws lezen. Er gebeurd namelijk nog van alles met bekende mensen in Nederland, België en de rest van de wereld.

Roddelnieuws lezen leid ook af. Als je helemaal niks te doen heb of je wil in je pauze even helemaal ergens anders zijn met je hoofd kan dit wel leuk zijn. Het brengt je voor heel even in een totaal andere wereld waarin je je even geen zorgen hoef je maken. Dan kan soms erg fijn zijn.

Op die roddelsites zijn kleine artikelen met foto’s en soms ook filmpjes met uitleg. Je heb zoveel verschillende artikelen dat je nooit uitgelezen raakt.

Roddelnieuws kan soms wel heel erg afleidend zijn dus is het wel veel handiger als je niet om het uur gaan kijken, maar een moment op de dag er voor neemt om eens te gaan lezen. Zo voorkom je dat je obsessief gaat kijken naar nieuws, wat niet goed is.

Ik hoop dat je met het roddelnieuws toch nog uit die quarantaine sleur kan raken. Het kan misschien nog wel een paar maanden duren voordat je weer normaal naar buiten kan en dan is het beter om je maar gewoon te vermaken.

https://www.showbizz24.be/