Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Examenstress? Neem bijles van Scriptium

Examens

De examens zijn een roerige periode voor elke middelbare scholier. Er moet ineens vier, vijf of zes jaar aan stof geproduceerd worden in enkele uurtjes. We snappen het dan ook volledig dat optimaal voorbereid wil zijn voor alle examens. Overweeg daarom eens studiebegeleiding van Scriptium die

specifiek gericht op het bijspijkeren en leren voor de examens.

 

Bijles vs. examentraining

Bij veel examenstress is het ook mogelijk om examentraining te nemen van derde partijen. Gewapend met een examenbundel worden er dan oefenvragen gemaakt en wordt er geoefend in een gesimuleerde examensituatie. Wat mist is het diepgaand behandelen van de stof van de jaren voor het examenjaar. Dat is simpelweg niet mogelijk in een examentraining van enkele uren. Daarom is bijles van Scriptium specifiek voor je examen een betere optie. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om alle relevante stof nogmaals te behandelen en om ermee te oefenen tot je de stof geheel meester bent.

 

Onze bijlesdocenten

Scriptium is een betere keuze dan het gemiddelde bijlesbureau omdat we onze bijlesdocenten met veel zorg uitkiezen en screenen. Ze moeten allemaal voldoen aan onze strenge eisen en moeten slagen voor onze testen. We vragen bijvoorbeeld in de basis een hoog taalniveau van alle bijlesdocenten. Ook testen we de vakkennis en didactische vaardigheden. Op deze manier stellen we zeker dat alle bijlesdocenten die voor Scriptium werken weten hoe ze leerstof het beste kunnen overdragen en hoe ze zich kunnen aanpassen aan de leersnelheid en leerstijlen van de leerling in kwestie. Dit zorgt voor bijles op maat die op een persoonlijke en effectieve wijze gegeven wordt. Door middel van een intakegesprek zorgen we ook dat elke leerling gekoppeld wordt aan de bijlesdocent die het beste bij haar/zijn situatie past.

 

Hoe werkt bijles van Scriptium?

Het begint allemaal met een mail aan ons e-mailadres: info@scriptium.nl. Je kunt dan bijles aanvragen voor jouw examens. Dat kan voor alle examens zijn, voor sommige examens of misschien maar voor één vak waar je specifiek moeite mee hebt, zoals geschiedenis. We zullen vervolgens zoveel mogelijk relevante informatie van je inwinnen over waar je precies moeite mee hebt en hoeveel bijles je ongeveer denkt nodig te hebben. Met die informatie gaan we vervolgens op zoek naar een ervaren bijlesdocent die jou het beste zou kunnen helpen bij je examenvoorbereiding. Als we die bijlesdocent gevonden hebben, volgt er een telefonisch intakegesprek tussen jou en de docent. Zo kunnen jullie duidelijk krijgen waar je precies moeite mee hebt, wanneer en hoe vaak de bijles plaats zal vinden en op welke wijze de bijles gegeven wordt. We maken dan voor je ouders een offerte en daarna kan de bijles van start gaan. Voor studenten bieden we ter voorbereiding van tentamens tentamentraining.

https://www.scriptium.nl/