Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Drie gelegenheden waarbij je een knipbeurt niet mag vergeten

Drie gelegenheden waarbij je een knipbeurt niet mag vergeten

Vrouwen en mannen bezoeken steeds vaker kapperszaken in Delft. Beide genders voelen zich er beter en zelfverzekerder door. Mannen gaan gemiddeld één keer in de drie weken naar de kapper. Bij de vrouwen is dat om de 6 tot 10 weken. Deze trend is niet alleen in de studentenstad Delft zichtbaar. Ook in de rest van het land knipt men steeds vaker. Op zich maakt het niet uit hoe frequent je de hairstylist bezoekt. Dat is namelijk iets persoonlijks. Toch is het advies van kappers in Delft om bij bepaalde gelegenheden je kappersbezoek niet over te slaan.

Fijne verjaardag

Allereerst, je verjaardag is toch wel een dag waarop je er het liefst fris en fruitig uitzien. Het is de dag waarop je visite en extra aardige collega’s en klasgenoten verwaht. Daarnaast neemt iedereen ongetwijfeld en ongevraagd een foto met en van jou.  Daar wil je natuurlijk alleen met een prachtige coupe opstaan.

Lang leve de liefde

Op 14 februari verrassen veel (toekomstige) koppels elkaar op een bijzondere manier. Soms heb je niet eens door dat iemand een oogje op je heeft. Ook die persoon kan je onverwachts blij maken met een mooi cadeautje. Kappers raden het daarom aan om altijd het zekere voor het onzekere te nemen en ruim voor Valentijnsdag een knipbeurt in te plannen. Zo zie je er op die dag in ieder geval verzorgd uit als iemand van plan is je te verrassen.

Succesvolle dates

Nu we het toch over romantiek hebben – Valentijnsdag of niet – vrijwel alle kappers zijn het erover eens dat top haarverzorging Delft ten alle tijden belangrijk is. Vooral als het neerkomt op een date. Met een verzorgd kapsel scoor je gegarandeerd extra punten bij je date.

Het aantal keer dat mannen en vrouwen een bezoek brengen aan de kapper neemt flink toe. Kapperszaken in Delft geven aan dat het niet uitmaakt hoe vaak je naar de kapper gaat. Het belangrijkste is dat je in ieder geval op de belangrijkste momenten van het jaar een knipbeurt niet vergeet!

 

https://www.onekappers.nl/