Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Digitale bezoekersregistratie om contact te voorkomen

Digitale bezoekersregistratie om contact te voorkomen

 

Je moet goed nadenken over alles wat je in deze tijd doet. Bij corona mag namelijk niemand een risico lopen. Zeker niet onnodige risico’s. Helaas kunnen we soms niet naar buiten of onze familie en vrienden zien, maar dan loop je in ieder geval niet het gevaar om ziek te worden of om andere mensen ziek te maken. Het is even niet anders. In tijden zoals deze moet iedereen iets creatiever gaan denken. Zo ook bedrijven en organisaties waarbij sommige dingen wel fysiek móeten doorgaan. Denk hierbij aan de tandarts of huisarts, maar ook aan hele belangrijke afspraken met de bank enzovoort.

Een goede oplossing voor contact voorkomen is onbelangrijke taken van een receptioniste laten overnemen door iets digitaals. Zo vermijd je onnodig contact met een receptioniste en is een onbemande receptie ook niet erg, mocht de receptioniste ziek zijn. Door die digitalisering kan je dus via een app bijhouden wie er allemaal in het gebouw zijn. Bij de ingang hangt een QR-code die je moet scannen. Dan kunnen medewerkers bijvoorbeeld een berichtje krijgen wanneer er iemand is binnengekomen. Dan kan je ook contactloos de corona-check doen. Die hele vragenlijst over of iemand in contact is geweest met iemand die corona heeft of dat mensen verkouden zijn. De 1,5 meter afstand regel is dan nog simpeler.

Er zijn verschillende soorten hardware die je kan gaan gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld een kiosk meet een 24 inch scherm die stevig op de grond staat, of een IPad die je ergens op een balie neer kan zetten. Het is net wat je mooi vindt, waar je geld voor over heb en waar je de ruimte voor heb.

Zoek je dus naar iets wat gemakkelijk te gebruiken is en wat ervoor zorgt dat je onnodige risico’s vermijd? Ga dan eens kijken naar deze digitale bezoekersregistratie.

https://www.digireceptie.nl/