Webtest marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Allerlei radiostations op dezelfde plek

Wie houdt er nou niet van muziek? Het kan ontzettend fijn zijn om in het openbaar vervoer je favoriete nummers te horen en nummers die nog onbekend voor je zijn, terwijl je onderweg bent naar bijvoorbeeld je werk. Of wat dacht je van de radio aanzetten terwijl je in de auto zit en vervolgens luidkeels meezingen. De opkomst van Spotify veranderd misschien een hoop maar de radio is nog steeds hip en heeft veel dingen te bieden wat Spotify niet heeft.

Digitalisatie van de radio

Tegenwoordig gaat vrijwel alles digitaal, net als dat je digitaal je muziek kunt luisteren. Maar in deze tijd kun je ook gewoon online radio luisteren terwijl je onderweg bent. Via verschillende platforms kun je nu online naar de radio luisteren en heb je ook nog eens snel toegang naar je favoriete zenders. Dit soort platforms hebben een heel erg breed aanbod aan radiozenders met allerlei verschillende genres. Voor ieder wat wils dus. Je hoeft dus niet langer op zoek te gaan naar een echte radio, maar kan dus ook vanaf je wifi-netwerk de radio beluisteren. Terwijl je op pad bent doe je je oortjes in, je zoekt je favoriete zender op en je bent klaar om te luisteren. Dit voorkomt ook dat je maar weer dezelfde playlist aanzet die je normaal gesproken altijd luistert. De radio heeft veel variatie te bieden en blijft je helpen met het ontdekken van nieuwe muziek.

Niet op je mobiel maar op de pc

Naast dat het enorm handig is dat je de radio kan beluisteren via je mobiel, is het ook mogelijk om  radio luisteren op pc. Dit is enorm handig voor studenten tijdens het studeren. Op de achtergrond kan je de radio laten afspelen en zo naar bijvoorbeeld lo-fi beats luisteren voor opperste concentratie tijdens het studeren